Cazare Mamaia 2023
Cazare litoral 2023
'
Cazare Mamaia 2023 - la cele mai accesibile preturi
 
Vila Thetis - Mai aproape de mare...
Prima Pagina      Despre noi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aflata in Mamaia Sat (str.M5 la nr.7BIS) Vila Thetis  ofera turistilor posibilitatea de a avea acces facil atat la mare cat si la Lacul Siutghiol si Canalul Dunare - Marea Neagra, daca acestia sunt interesati de plaja sau de o partida de pescuit.

Odata ajunsi la vila, venind dispre statiunea Mamaia, sau si mai simplu pe drumul Bucuresti - Mamaia via Navodari, puteti opta pentru unul din cele 2 apartamente de la mansarda, una din cele 10 camere cu pat matrimonial, sau una din cele 2 camere twin (cu paturi simple).

Fiecare camera dispune de baie proprie, televizor si aer conditionat. Camerele aflate la parter sunt  dotate si cu  minibar.

La etaj, vila dispune de o bucatarie utilata. Aceasta este  dotata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea si vesela oferind turistilor posibilitatea pregatirii si servirii micului-dejun sau a cinei, facandu-i sa se simta ca acasa. Accesul in bucatarie se poate face intre 07:00 si 22:00. Turistii vor trebui sa respecte anumite regulii de utilizare si intretinere a acestei bucatarii (acestea fiind afisate in incinta bucatariei).

Relaxarea in aer liber, in bataia soarelui sau a brizei marii, este posibila ocupand un loc la una din cele 4 mese aflate in gradina, sau preparand o friptura la gratarul din curte, aflat  la dispozitia oaspetilor.

Pentru ca ruperea de realitate sa nu fie totala, vila dispune de internet wireless, iar pentru oaspetii care au plecat fara laptop in vacanta, la parterul vilei, este pus la dispozitie un computer.

Contactul cu razele soarelui sau valurile marii este posibil orcand, plaja aflandu-se la mai putin de 10 min de mers pe jos, mai ales pentru cei ce isi doresc un loc linistit departe de agitatia din Mamaia. Pentru amatorii de sporturi nautice in apropiere se afla plaja H2O cu diverse posibilitati de agrement si unde se organizeaza cele mai importante evenimente din Mamaia Nord. La numai 5 - 10 minute de mers pe jos, pe plaja Kazeboo, se pot lua lectii de kite si wind-surf sau se pot inchiria ski-jeturi.

Contact:   rezervari@thetis.ro
 Mobil   :        0726.226.138 
               Telefon fix:    0341.443.394